Bemutatkozás

Kerekes Mihály

közgazdász, okleveles adótanácsadó

Okleveles adótanácsadó vagyok, sok éves mérlegképes könyvelői  tapasztalattal és pályázati tanácsadó képesítéssel rendelkezem. Munkatársaim emellett banki szakügyintéző végzettséggel is rendelkeznek.

1994 óta állok ügyfeleim szolgálatában könvyelőként.

Kezdetben betéti társaságként végeztem számviteli munkát, majd egyéni vállalkozóként látok el könyvelés, adóbevallás, bérszámfejtés, adótanácsadás, pályázatírás szolgáltatásokat. Ügyfeleim zömmel baranyai és somogyi területi illetőséggel bírnak. Számos külföldi (olasz, holland) céggel állok kapcsolatban és látok el könyvelői tevékenységet.

Másoknak munka, számomra hivatás és szenvedély

Vállalkozásunk erénye, hogy ügyfeleink információkat közvetlenül a könyvelőiroda vezetőjétől kapnak, mi magunk intézzük vállalkozásának ügyes-bajos dolgait és nem bérkönyvelők.

Munkatársaim ugyancsak regisztrált mérlegképes könyvelői, banki szakügyintéző felsőfokú végzettséggel és sok éves könyvelői, adótanácsadói végezettséggel és tapasztalattal, valamint regisztrált pályázati tanácsadó képesítéssel rendelkeznek.

Feladatköröm

A könyvelés, az adóbevallás, a bérszámfejtés, az adótanácsadás, a könyvvizsgálat elvégzése, az éves mérleg és beszámoló, a számviteli politika elkészítése valamint a hatóság előtti képviselet ellátása.

Telefonszám:

+36 (30) 367-6054

E-mail:

info@pecsiadotanacsado.hu

Könyvelőirodánk bemutatása

Széleskörű kapcsolati háttérrel rendelkezünk, munkánkat ügyvéd és könyvvizsgáló segíti, így a cégalapítás, a könyvvizsgálat elvégzése sem okoz gondot Önnek ha minket választ.
  • Teljeskörû ügyintézést nyújtunk minden ügyfelünknek
  • Könyvelés, adóbevallás, bérszámfejtés, adótanácsadás díjaink nem magasak
  • Felsőfokú szakmai képesítéssel rendelkezünk.
  • A könyvelési anyagért szükség szerint házhoz megyünk.
  • Ügyfeleink munkáját ingyenes tanácsadással is segítjük a jogszabályok eligazodásában.
  • Az adóbevallásokat elektronikus úton juttatjuk a hatóságokhoz.
  • Korszerű informatikai háttér segíti munkánkat.
  • Könyvelő programunk valamint egyéb szoftvereink legálisak.
  • Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk, hogy Ön is és mi is nyugodtan aludjunk.

Könyvelőirodánk 26 éves szakmai múltra tekint vissza és végzi a vállalkozók, és gazdasági társaságok számviteli, pénzügyi és ügyviteli munkáit.

Ezeken felül kínáljuk azokat a szolgáltatásokat is, amelyekre szüksége lehet a vállalkozásában a működése során. A könyvelési munka bizalmi feladat, a könyvelő belelát a vállalkozás üzleti adataiba, működésébe.

A könyvelés menetét vezetői szemlélettel, a vállalkozó érdekeinek a szem előtt tartásával végezzük.

Irodánk magas színvonalú szolgáltatást nyújt! Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, megbízhat szaktudásunkban. Nagy hangsúly fektetünk az ügyfelekkel való kapcsolattartásra is.

Negyedévente (az ügyfél kérésére havonta) írásos riportot készítünk, amelyben tájékoztatjuk a vállalkozót cége gazdasági helyzetéről, az eredményéről, a várható adófizetési kötelezettségekről, és segítségére vagyunk az adó optimalizálásában is.


Szolgáltatásaink

Ismerje meg szolgáltatásainkat – a részletek megtekintéséhez kattintson képre

Kérdése van?
Írjon nekünk, készséggel állunk rendelkezésére!