Cégalapítás

Cégalapítás

Széleskörű kapcsolati háttérrel rendelkezünk, munkánkat ügyvéd és könyvvizsgáló segíti, így a cégalapítás, a könyvvizsgálat elvégzése sem okoz gondot Önnek ha minket választ.

Készséggel állunk rendelkezésére, ha Magyarország területén vállalkozást kíván alapítani, legyen szó egyéni vállalkozástól a nagyvállalatokig.

Segítünk az adminisztrációs tervek ellátásában, teljeskörű adótervezés és adótanácsadás mellett vállaljuk vállalkozása számára a könyvelés, bérszámfejtés kapcsolódó feladatait, elkészítjük az adóbevallásokat, és adóellenőrzés esetén képviseljük Önt.

Könyvelőirodánk 26 éves szakmai múltra tekint vissza és végzi a vállalkozók, és gazdasági társaságok számviteli, pénzügyi és ügyviteli munkáit. Azokat a szolgáltatásokat is biztosítjuk, amelyekre szüksége lehet a vállalkozás napi működése során.

A könyvelés menetét vezetői szemlélettel, a vállalkozó érdekeinek a szem előtt tartásával végezzük.

Cégalapítással kapcsolatos szolgáltatásaink

Irodánk magas színvonalú szolgáltatást nyújt.

Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, megbízhat szaktudásunkban. Nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfelekkel való kapcsolattartásra is, folyamatosan elérhetőek vagyunk, örömmel válaszolunk valamennyi felmerülő kérdésre.

Teljeskörű ügyintézés

Tanácsadás

Adótervezés

Hatóság előtti képviselet

Pályázatírás, figyelés

Könyvelés, bérszámfejtés

Ismerjen meg

26 éves szakmai múlttal állok vállalkozók, gazdasági társaságok rendelkezésére számviteli, pénzügyi és ügyviteli kérdésekben.

okleveles adótanácsadó

Kerekes Mihály

Kérdése van?
Lépjen velünk kapcsolatba, készséggel állunk rendelkezésére.