Adótanácsadás

Adótervezés és adótanácsadás
vállalkozások és egyéni vállalkozók számára

Legyen szó induló, vagy meglévő vállalkozásról, ügyfeleink számára segítünk eligazodni a számukra legfontosabb adózási kérdésekben.

Biztosítunk minden olyan információt és kalkulációt, melyek segítségével a vállalkozás számára a legoptimálisabb adózási forma kiválasztható.

Kis- és egyéni vállalkozók számára segítünk eldönteni, számukra a speciális (pl. KATA, KIVA), vagy a hagyományos adózási forma a megfelelőbb.

Negyedévente (az ügyfél kérésére havonta) írásos riportot készítünk, amelyben tájékoztatjuk a vállalkozót cége gazdasági helyzetéről, az eredményéről, a várható adófizetési kötelezettségekről, és segítségére vagyunk az adó optimalizálásában is.

Az adótervezés menetét vezetői szemlélettel, a vállalkozó érdekeinek a szem előtt tartásával végezzük.

Adótanácsadás szolgáltatásaink

Irodánk magas színvonalú szolgáltatást nyújt.

Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, megbízhat szaktudásunkban. Nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfelekkel való kapcsolattartásra is, folyamatosan elérhetőek vagyunk, örömmel válaszolunk valamennyi felmerülő kérdésre.

Adótanácsadás

Adótervezés

Cégalapítás adózási kérdései

Ismerjen meg

26 éves szakmai múlttal állok vállalkozók, gazdasági társaságok rendelkezésére számviteli, pénzügyi és ügyviteli kérdésekben.

okleveles adótanácsadó

Kerekes Mihály

Kérdése van?
Lépjen velünk kapcsolatba, készséggel állunk rendelkezésére.